• Jan de Hoon

    Altijd In Ontwikkeling

Jan de Hoon

Jan de Hoon is een opleider/ontwikkelaar die breed is opgeleid en ervaring heeft als trainer en manager binnen het betaalde voetbal. Hij is in staat om analytisch naar uw organisatie te kijken en u te adviseren en/of opleidingen aan te bieden. Hij gaat hierin gestructureerd en doelgericht te werk. De kernwaarden open, eerlijk en loyaal passen bij hem en maken de samenwerking erg prettig.

Missie

Wat wil ik bereiken met AIO.

Met AIO streven we er naar om iedere sporter, trainer/coach met plezier te laten sporten, trainen/coachen en om daardoor bij te dragen aan zijn ontwikkeling. AIO geeft advies en opleidingen op maat.

Visie

Waar AIO voor staat

We zijn altijd in ontwikkeling. elke dag zijn er nieuwe ervaringen waar we van kunnen leren. We krijgen adviezen waardoor we betere keuzes maken. en/of  we volgen opleidingen om onszelf verder te ontwikkelen.

Over AIO

De waarde van AIO

Vanuit mijn ervaringen en met mijn achtergrond heb ik me verdiept in zowel de theoretische als de praktische kant van het ontwikkelen van een sport organisatie. Het geven van advies op maat en het opleiden van trainers staan hierin centraal.

© Copyright Altijd in Ontwikkeling | Webdesign & Hosting: Qccs ICT Consultants