• AIO

Wat is Altijd In Ontwikkeling

Vanuit mijn ervaringen en met mijn achtergrond heb ik me verdiept in zowel de theoretische als de praktische kant van het ontwikkelen van een sport organisatie. Het geven van advies op maat en het opleiden van trainers staan hierin centraal.

Met AIO wil uw organisatie ondersteunen met advies op maat om de gestelde doelen te realiseren. AIO ondersteund door middel van advies op het gebied van beleid en organisatie. Daarnaast biedt AIO opleidingen op maat aan voor de verschillende leeftijden. Door mijn achtergrond en jaren langen ervaringen op verschillende niveau’s ben ik in staat om aan te sluiten bij uw vraag en advies en opleidingen op maat aan te bieden. Het streven van AIO is om uw organisatie handvatten te gegeven waar u op verder kunt bouwen. Ik kom graag bij u langs om te luisteren waar uw behoeftes liggen.

De kern van AIO voor

Ervaring vanuit praktijk & theorie

Maatwerk

Samen doelen realiseren

Breed opgeleid

Betrokken

Afspraak is afspraak

Sporter Centraal

© Copyright Altijd in Ontwikkeling | Webdesign & Hosting: Qccs ICT Consultants