Inspiratie fun-dag bij jouw voetbalclub

Zin in een leuke inspirerende dag voor trainers en jeugdspelers van uw club? Dan is de Inspiratie fun-dag echt iets voor uw club.

Op de voetbalvrije dagen zoals bijvoorbeeld in de herfstvakantie bied ik een leuke activiteit aan voor de jongste jeugd tot en met de O.12. De insteek is om de spelers een leuke dag te bezorgen met veel voetbalvormen en met oefeningen die ze thuis ook kunnen doen. Daarnaast is het doel om vormen aan te bieden ter inspiratie voor de trainers. Vormen die makkelijk klaar te zetten zijn en goed passen bij spelers van deze leeftijd.

De activiteit duurt 4 uur, waarin de spelers kennis maken met verschillende vormen. De balvaardigheid, veel verschillende vormen van 1 tegen 1 en als afsluiting natuurlijk een partijvorm.

Na een aantal weken verzorg ik een avond waarin ik dieper in zal gaan op de leeftijdsgroepen tot en met de O.12. Wat zijn de leeftijdsspecifieke kenmerken? Welke voetbalinhoud past goed bij deze leeftijdsgroepen en welke vormen passen daar goed bij? Dit zijn een aantal vragen/thema’s waarmee ik in theorie en praktijk gedurende 3 uur met de trainers aan de slag zal gaan. Aan het einde van de avond hebben zij meer inzicht en kennis van vormen en begeleiding voor hun spelers.

Beide onderdelen zijn ook apart van elkaar te boeken. Daarnaast zijn er ook andere varianten bespreekbaar en is er maatwerk mogelijk.

Een win/win situatie voor uw club!

 

Voor meer informatie mail vrijblijvend naar  info@altijdinontwikkeling.nl
of bel 06-28406728.